Behandeling Permanente make-up

Permanente make-up is het aanbrengen van pigmenten in de bovenste laag van de huid, te denken aan wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Permanente make-up is geschikt voor diegene die;

*Moeite of weinig tijd heeft voor het dagelijks aanbrengen van make-up
*Allergisch is voor make-up
*Nauwelijks tot geen wenkbrauwen (meer) heeft ( Alopecia)
*Veel sport
*Contactlenzen draagt
*Op elk moment van de dag een verzorgde uitstraling wil hebben
*Een litteken in de wenkbrauwen heeft
*Ook geschikt voor mannen

De pigmentaties worden gedaan in drie behandelingen omdat dan het mooiste resultaat wordt verkregen. De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze vernieuwt zich na elke 3-4 dagen, waardoor ook de pigmentatie lichter wordt. In de twee behandelingen daarna worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.
Tussen elke behandeling zit een periode van 5-6 weken om de huid goed te laten genezen.
Bij de eerste behandeling nemen we de tijd om uw wensen qua vorm en kleur door te nemen. Nadat de huid, de wenkbrauwen, is verdoofd met Emla-creme kunnen we beginnen met de pigmentatie. De Emla-creme kunt u op recept halen bij uw huisarts/apotheek.

WENKBRAUWEN (niet op de ogen) 
Voor elke behandeling ongeveer een half uur van tevoren 3/4 tube aanbrengen.


Een mislukte pigmentatie laten corrigeren door de specialist? Vraag naar de mogelijkheden

Wenkbrauwtechnieken

Het doel van de behandeling is de klant maatwerk te leveren. Wenkbrauwen die passen bij de stijl, persoonlijke trekken en leeftijd van de klant. 
Eerst zullen we overleggen en adviseer ik u graag bij het maken van de voor u mooiste wenkbrauwen die bij uw gezicht passen. De vorm zal getekend worden en wanneer u tevreden bent start ik met het pigmenteren.
Een mooie wenkbrauw is opgebouwd uit 3 aspecten: de vorm, kleur en creativiteit van de haartjes.

 Hairstroke techniek
Dit is het pigmenteren van dunne haartjes. Geschikt voor iedereen. Vooral wanneer je zelf weinig tot geen wenkbrauw-haartjes hebt. Ombre en Powder Brows
Een gestyleerde wenkbrauw in schaduwtechniek, erg in trek bij jonge meiden. De wenkbrauw is vooraan mooi poederig en transparant terwijl hij naar de staart toe voller en strakker wordt. 

 Schaduwtechniek
Bij deze techniek ziet het eruit alsof er met een zacht potloodje de wenkbrauw is ingeschaduwd. Geschikt voor mensen met een complete vorm maar te dun begroeid en voor hen die het effect van een poederige wenkbrauw wensen.
Nabehandeling

Na de behandeling krijgt u een behandelingskaartje mee waarop staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen de eerste dagen. De huid moet namelijk 3 dagen droog blijven; geen water, niet zwemmen en sauna enzovoort. 
TIP: was uw haar nog op de dag van uw behandeling of de dag ervoor.